High School Time Schedule

Regular Schedule (M-F)

1st hour:  7:50-8:40 (50 min.)
2nd hour: 8:45-9:35 (50 min.)
3rd hour:  9:40-10:30 (50 min)

A Lunch
Lunch:    10:30-11:00 (30 min.)
4th hour: 11:05-11:55 (50 min.)

B Lunch
4th hour: 10:35-11:25 (50 min.)
Lunch:    11:25-11:55 (30 min.)

5th hour: 12:00-12:50 (50 min.)
6th hour: 12:55-1:45 (50 min.)
7th hour: 1:50-2:43 (53 min)

Half Days

A Schedule

7:50- 8:40 (1st hour)
8:45- 9:35 (2nd hour)
9:40- 10:25 (3rd hour)
10:30-11:23 (4th hour)

B Schedule

7:50- 8:45 (5th hour)
9:00- 10:05 (6th hour)
10:10-11:23 (7th hour)

2-Hour Delay

Students will report and follow the normal daily time schedule starting with 3rd hour